Aansluiten op
de energie van
morgen.

svd-blocks

SVD Energietechniek is de specialist op het gebied van de ondergrondse infra in Nederland. Wij bieden als expert in de infratechniek het totaal ontzorgen door oplevering van een compleet pakket op het gebied van laagspanning, middenspanning, hoogspanning, openbare verlichting, gas, water en grondwerk.

Onze specialiteiten

Aanleggen bekabeling

Elektra/Netmontage

Energie is van levensbelang voor ons allen. Een specialistische aanleg van kabelwerk, verbindingen en aansluitingen is essentieel voor leveringszekerheid. Wij hebben de juiste expertise, middelen en medewerkers om betrouwbare en veilige netten aan te leggen.

Aanleggen bekabeling

Gas

Gas voorziet tot op heden nog miljoenen huishoudens en bedrijven dagelijks van warmte. Het gebruik van gas komt echter niet zonder risico’s, evenals de aanleg-, onderhoud- en renovatie-werkzaamheden.

Aanleggen bekabeling

Water

De aanleg en uitbreiding van het Nederlandse waternetwerk vergt zorgvuldigheid om de kwaliteit van het kraanwater optimaal te houden. Wij bieden u medewerkers die er strikt op toezien dat de uitvoering volgens alle hygiëne- en veiligheidseisen geschiedt.

Aanleggen bekabeling

Openbare verlichting

Openbare verlichting draagt bij aan de veiligheid van mensen, dieren en het verkeer. Kennis van zaken om de verlichting op een professionele en milieubewuste wijze aan te sluiten op het elektriciteitsnet is noodzakelijk. SVD Energietechniek biedt u deze expertise.

Werken bij SVD

Projecten

Ben je niet bang om de 'klauwen uit de mouwen' te steken? Bij SVD Energietechniek zijn wij altijd op zoek naar gedreven monteurs en werkvoorbereiders? Interesse gewekt?

Verstuur ons een bericht via het contactformulier op deze pagina met de motivatie en CV. Ook ZZP’ers nodigen wij uit gebruik te maken van het open sollicitatieformulier. Wij verstrekken binnen uiterlijk 48 uren reactie.

Projecten

Projecten

Noodzakelijke, mooie projecten. Dat is waar wij ons elke dag weer voor inzetten. Onderdeel zijn van een groter geheel is ons niet vreemd. Samen met onze opdrachtgevers in de ultieme samenwerking om ieder project tot in de puntjes te verzorgen, op ons vakgebied. Dat is waar we bij SVD Energietechniek iedere dag ons uiterste best voor doen.

Aansluiten op de energie van morgen.